Za unapređenje energetske efikasnosti 1,3 milijarde dinara

Bez autora
Mar 18 2012

Vlada Republike Srbije utvrdila je Program finansiranja projekata unapređenja energetske efikasnosti u 2012. godini, kojim je obezbeđeno 1,3 milijarde dinara za radove na rekonstrukciji i adaptaciji javnih i stambenih objekata.Vlada je usvojila i Uredbu o uslovima i načinu pod kojim lokalna samouprava može da otuđi ili da u zakup građevinsko zemljište po ceni manjoj od tržišne cene, odnosno zakupnine, ili bez naknade.

Za unapređenje energetske efikasnosti 1,3 milijarde dinaraVlada Republike Srbije utvrdila je Program finansiranja projekata unapređenja energetske efikasnosti u 2012. godini, kojim je obezbeđeno 1,3 milijarde dinara za radove na rekonstrukciji i adaptaciji javnih i stambenih objekata.

Vlada je usvojila i Uredbu o uslovima i načinu pod kojim lokalna samouprava može da otuđi ili da u zakup građevinsko zemljište po ceni manjoj od tržišne cene, odnosno zakupnine, ili bez naknade.

Lokalne samouprave moći će na taj način da podstaknu investicije, razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i da omoguće otvaranje novih radnih mesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik